VILLA LUCA Mjesto koje poziva na hedonizam

putujem, Hercegovina, luca, bazen, odmor, vila , klobuk

Iskreno vjerujemo kako je u svakoj situaciji moguće pronaći nešto pozitivno, pa čak i u ovom pandemijskom vremenu.

Zatvaranje granica potaknulo nas je na istraživanje ljepota naše vlastite države. Bilo je i krajnje vrijeme za to jer smo nepravedno zapostavljali ono što imamo.

Nažalost svi često idealiziramo ono što imaju drugi, ali kada smo odlučili malo se bolje osvrnuti oko sebe shvatili smo da smo toliko toga uzimali zdravo za gotovo.

Tako smo sasvim slučajno naletjeli na vilu Luca koja se nalazi u Klobuku, pokraj Ljubuškog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ova vila je sačuvala autentičan izgled, a predivan bazen dao joj je dozu modernog i tako je nastalo mjesto koje poziva na hedonizam. Kombinacija kamena i tamno zelenih grilja ovoj vili daje dozu mediteranskog šarma. Iako smo oduševljeni interijerom vile, moramo priznati da nas je ipak vrt sa svojom bogatom vegetacijom ostavio bez daha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cjelokupna vila i njezino okruženje podsjećaju na kamene kuće u Toskani, ali kome uopće treba Toskana kada u Hercegovini imamo mogućnost uživati u ambijentu poput ovog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vila je idealna za vikend putovanje s društvom, a iako je zbog bazena savršena ljetna destinacija, vjerujemo da je i u proljeće divno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživajte u otkrivanju naše lijepe Hercegovine i šaljite nam mjesta koja želite da otkriju i drugi i molimo vas da u tome ne budete sebični! ;)