UPOZNAJTE ART LAPIS Nikolina iz Ljubuškog izrađuje ručno rađene suvenire hercegovačkih kamenih kuća

art lapis,Nikolina Miličević,Ljubuški,kamene kuće,suvenir

Art Lapis je pozitivna umjetničko- poduzetnička priča smještena u prelijepu Hercegovinu.

Osnivačica “Art Lapisa”, Nikolina Miličević, svjesna je snage i ljepote kamena još od djetinjstva, a unatoč stopostotnom invaliditetu odlučila je ostvariti svoje snove i stvoriti nešto jedinstveno.


Za Art Lapis kaže da je riječ o obiteljskom obrtu smještenom u predivnoj Hercegovini, zemlji bogate povijesti, ljepote prirode i jedinstvene kulture. "U našem obrtu, ljubav prema kamenu i ručnom radu pretvorili smo u umjetnost stvarajući prekrasne kamene suvenire koji odražavaju dušu Hercegovine", kaže Nikolina. 

art lapis,Nikolina Miličević,Ljubuški,kamene kuće,suvenir

S podrškom obitelji i zajednice, uspjela je pokrenuti svoj obrt “Art Lapis” i pružiti ljudima priliku da posjeduju autentične suvenire koje odražavaju duh Hercegovine naših baka i djedova.

Ručno izrađene kamene kućice, s njihovom autentičnošću i šarmom, vraćaju nas u vrijeme kada su hercegovačke kuće bile središnji dio društvenog života, obiteljskih trenutaka i tradicionalnih vrijednosti.

Sve kreacije su pažljivo izrađene s ljubavlju, strpljenjem i posvećenošću. Svaki kamen koji Nikolina koristi nosi svoju priču, svoju povijest i svoju energiju, zbog čega se trudi zadržati njegovu autentičnost i istinsku ljepotu u svakom suveniru.

Cilj joj je kako kaže svakim suvenirom unijeti duh Hercegovine u vaš dom ili vam pružiti mogućnost da ga podarite svojim voljenima.