U Čitluku se otvara škola matematičko – logičkih vještina 'Superznalac'

škola matematike,superznalac,IT,Čitluk
Superznalac

SUPERZNALAC- je škola matematičko – logičkih vještina za svu djecu koja žele učiti na kreativan, zabavan i zanimljiv način. To je škola u kojoj djeca razvijaju različite kognitivne sposobnosti – pamćenje, koncentraciju, logičko i analitičko mišljenje, vizualizaciju, kreativnost i maštu, koje im ostaju kao trajne vještine. SUPER ZNALCI uz navedene vještine savladavaju vještinu brzog računanja i rješavanja problema kroz tri programa: Mali znalac – brojevi kroz igru, Superznalac i IT znalac.

SUPERZNALAC je škola koja provodi edukacijsko- razvojne programe za djecu od 4 do 14 godina

škola matematike,superznalac,IT,Čitluk

Ovo je metoda koja je zastupljena u azijskim školama kao standard. Djeca pomoću nje svladavaju matematičke poteškoće. 

Zapravo je ključ u drevnoj računaljci ABACUS SOROBAN, uz pomoć koje je moguće računati i postizati točne rezultate, a da se pri tom ne koristi ni jedno drugo pomagalo (olovka, papir, kalkulator i slično). 

Kod djece je moguće razviti mentalni abacus, tj. djeca zamišljaju ovu računaljku u glavi i uz pomoć svojih prstića na zamišljenom abacusu dolaze do točnog rezultata. Vježbanjem se postiže veća brzina, a većom brzinom se postaje superiorniji u ovom programu.

škola matematike,superznalac,IT,Čitluk

 Kad dijete postigne iznimne brzine računanja onda je to znak da smo uspjeli: poboljšana je koncentracija, logika, analiziranje problema kao i mnogi drugi benefiti koje će lako primijeniti u životnim problemima kao i onim školskim, pogotovo matematičkim.

Pratite naše profile na Facebook-u i Instagramu.
Uskoro otkrivamo lokaciju, te točan datum i satnicu promo sata.