Sve smo ti omogućili, tvoje je samo da radiš

sadnja, mladi, sjeme, strani državljani, granična policija, granica, poljoprivreda
Ilustracija

Mnoge je pandemija kororonavirusa potakla na razmišljanje o sadnji svojih prozvoda na svojoj zemlji

Tako se poljoprivredna trgovina Agropet iz Širokog Brijega dosjetila da mladima iz Hercegovine daruje 300 besplatnih "Starter packova", kako bi ih potakla na sadnju.

"Kako iskoristiti ovo vrijeme izolacije? Dosada, ležanje, TV i društvene mreže ti više ne predstavljaju zabavu, a postoji u tvojoj blizini komad zemlje koji stoji zapušten? Ne brini, Agropet se pobrinuo i osmislio savršen plan za tvoje slobodno vrijeme, a usput i recept za doprinos gospodarskoj slici. Svi mlađi od 30 godina, koji imaju volje upustiti se u poljoprivredne avanture i konačno sami obraditi jedan dio zapuštenog zemljišta, pravo je vrijeme da nas posjete! Agropet vam besplatno daje ''Starter pack'' koji će sadržavati kvalitetna sjemena za tvoje poljoprivredne avanture.

Mahuna, blitva, mrkva, špinat, cikla, salata, celer, peršin, tikvice su neka od sjemena koja te mogu dočekati u paketiću! Svatko će dobiti kombinaciju sjemena dovoljnu za posijati 25 kvadrata! Na kraju, našalit ćemo se uzrečicom naših starih: ''Sve smo ti omogućili, tvoje je samo da radiš!" Također, bit ćemo dostupni online na društvenim mrežama za sve savjete potrebne da vaša sadnja uspije, stoji u obavijesti na Facebooku ove trgovine iz Širokog Brijega.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.