Velikim koncertom Zostera završen prvi SMART FEST u Stocu

Stolac, Zoster, SMART FEST
...grupa PTSP iz Mostara, što je bila uvertira za veliki koncert poznate mostarske grupe Zoster, koji su fenomenalnom svirkom rasplesali i raspjevali sve posjetitelje festivala. Prvi Stolac Music and Arts festival koji se održavao u organizaciji Udruge građana „Inicijativa" iz Stoca priredio je dva dana zanimljivog kultuno-glazbenog sadržaja.

Spoj kulture i glazbe koji je svim zainteresiranim ponudio međusobnu interakciju, sudjelovanje i uključivanje u razne festivalske sadržaje kroz radionice i kazališne predstave za djecu i odrasle.

Prije završnog koncerta grupe Zoster održana je Izložba fotografija i proglašeni pobjednici natječaja za najbolju fotografiju na temu: Hercegovina, kao i najbolju fotografiju održane Radionice fotografije.

Prvo mjesto foto natječaja osvojila je Anja Rikalo, drugo mjesto Marin Primorac, a treće mjesto osvojio je Mladen Topić.

Također su nagrađeni i najbolji sudionici Radionice fotografije, koja je održana pod vodstvom fotografa g. Mate Zemljića, pa je prvo mjesto za najbolje uslikanu fotografiju osvojila Marija Matić, drugo mjesto pripalo je Danieli Stanković, a treće mjesto Mariji Raguž.

Udruga građana „Inicijativa" Stolac se zahvaljuje svima onima, koji su na bilo koji način dali svoj doprinos ostvarivanju festivala, sa željom da SMART FEST postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe Stoca.

sve fotografije

brotnjo.info