FOTO  Udruga građana Zlatni dol'' iz Ljutog Doca uspješno završila projekat ''Sanacijom puta do pitke vode''

ljuti dolac, Zlatni dol, asfalt, voda
...uspješno završila projekat ''Sanacijom puta do pitke vode''; koji je sastavni dio sveobuhvatnog infrastrukturnog projekta, koji ova Udruga planira provesti. Ovime smo osigurali nesmetano i sigurno prometovanje vozilima veće nosivosti, sa posebnim naglaskon na cisterne kojima se doprema pitka voda u zaseok.

Ukupna vrijednost izvedenih radova je 17.500,00 KM.

Projekat je dijelom financiran sredstvima ''SIDA'' - Švedske razvojne agencije, posredstvom Centra za promociju civilnog društva putem programa malih grantova ''Budi promjena'' u iznosu 5.000,00 KM; Općine Široki Brijeg u iznosu 5.000,00 KM; te prikupljenim donacijama mještana i prijatelja Udruge ''Zlatni dol'', u novcu i materijalu ukupne vrijednosti 7.500,00 KM.

Iako je rješavanje ovakvih infrastrukturnih problema u nadležnosti i odgovornost općinskih službi; svjesni trenutka u kojem se nalazimo, vjerujemo kako je model sufinanciranja koji smo primijenili u provedbi našeg projekta prihvatljiv kako za Općinu Široki Brijeg tako i za stanovništvo Ljutog Doca.
Potpora koju smo dobili od CPCD-a dodatno nas je mobilizirala i učvrstila vjeru da ovako skupi projekat možemo uspješno realizirati.

Andrej Čović

 

Predsjednik Udruge ''Zlatni dol''

Na slikama u galeriji možete vidjeti kako je bilo prije te nakon realiziranog projekta.