Krešimir Šakić: Skuplji prijevoz širokobriješkim učenicima zahvaljujući Kraljeviću i HDZ-u

... voznih karata za učenike Širokobrijeških škola,usvojena na današnjoj sjednici OV Široki Brijeg, kazao je Krešimir Šakić, vijećnik Narodne stranke Radom za boljitak.

''Ovom odlukom znatno će se povisiti cijena učeničkih autobusnih karta, što će prouzročiti dodatni udar na većinu kućnih proračuna stanovnicima Širokog Brijega, čija djeca putuju u školu na ovaj način.

Mi iz Narodne stranke Radom za boljitak se žestoko protivimo poskupljenju cijena karata za učenike i nismo podržali ovu odluku i nikad nećemo nešto slično podržati. Pošto smo i ranije zagovarali besplatan prijevoz učenika, i donijeli odluku o besplatnom prijevozu učenika koja nikad nije zaživjela, nastavit ćemo se boriti i dalje, odnosno ustrajat ćemo na besplatnom prijevozu učenika'', dodao ja Šakić.

Odbijanje načelnika Kraljevića da dostavi popis ljudi kojima će se isplatiti štete od prošlogodišnje tuče na području naše općine, također ostavlja mjesta sumnji u transparentnost te isplate. Napominjemo također da je riječ o novcu koji je odobren od strane Federalnog stožera Civilne zaštite, stoji u pripoćenju Narodna stranka Radom za boljitak.