Širokobriješka večer u Gastro Globusu (najava)

...na Zagrebačkom Velesajmu priređuje Zavičajna zajednica Široki Brijeg, osim nekoliko kandidata za hrvatskog predsjednika trebao bi biti nazočan i veći dio elite hrvatskog političkog, sportskog, kulturnog, gospodarskog i vjerskog života.

Na obljetnici, za kulturni milje i dobru atmosferu, brinuti će se grupa 'Bas band' iz Širokog Brijega, te folklorna skupina Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata. U svojstvu domaćina s desetak svojih pomoćnika na večeri će biti nazočan i Miro Kraljević, načelnik Širokog Brijega, dok će vjersku zajednicu predstavljati veći broj hercegovačkih franjevaca.

Prema odzivu, uspješni hrvatski gospodarstvenici neće izostati te se organizatori nadaju da će oni biti najzaslužniji za onaj dobrotvorni karakter. Budući da se Širokobriješka večer u cijelosti financira isključivo od donacija različitih sponzora koji se svake godine rado odazivaju, Zavičajna zajednica Široki Brijeg pozvala je sve dobre ljude da im, u skladu s mogućnostima, financijski pomognu i ove godine, kako bi svečanost prošla na zavidnoj razini.

 S obzirom da se širokobriješko-zagrebačka obljetnica ne slavi svaki dan, organizatori su pripremili i zanimljivu tombolu.

Do sada se pokazao veliki interes za ulaznicama čija cijena iznosi 300 kuna, dok su za studente karte naravno povoljnije, no ako i vi želite doći obratite se na sljedeće kontakte – predsjednik Zavičajne zajednice Marin Sopta 098/319-474, Nives Skoko 091/732-8930, te Mario Luburić 098/190-1058.

Prema riječima organizatora prvenstveni cilj ovakvih susreta je međusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje duhovne povezanosti Širokobriježana i njihovih prijatelja. Nadamo se da će tako i biti! 

ABCportal.info