FOTO  Polaznicima akademije za građane dodijeljeni certifikati

Drago Kraljević

U prvom dijelu predavanja načelnik Kraljević je govorio o Širokom Brijegu do 90-ih godina prošlog stoljeća, odnosno do demokratskih promjena kada je Široki Brijeg bio jedna od najnerazvijenih općina u bivšoj državi.

U središnjem dijelu predavanja načelnik Kraljević je govorio o Širokom Brijegu danas, posebno se osvrnuvši na uspješno realizirane projekte općinske uprave u približavanju Općine građanima i u poboljšanju pružanja usluga među kojima je istaknuo MAP projekt, projekt Ugovor, GAP projekt, Projekt regulatorne reforme... U trećem dijelu predavanja načelnik Kraljević je govorio o Širokom Brijeg sutra, odnosno o Širokom Brijegu s izrađenom infrastrukturom.

„Široki Brijeg je prošao težak put od najnerazvijenije općine do jedne od najrazvijenijih općina u Bosni i Hercegovini za nekih 20-ak godina, ali imamo još mnogo projekata koje smo započeli ili ih tek trebamo početi, ali ja ne sumnjam da će i u budućnosti Široki Brijeg uvijek biti na 1. mjestu kao što glasi naš slogan", rekao je na kraju svog predavanja Općinski načelnik Miro Kraljević. Nakon predavanja upriličeno je svečano uručenje certifikata za 23 polaznika Akademije za građane.