HKDU: Sa ozbiljnošću i jasnim ciljevima idemo na izbore

U ponedjeljak su u Širokom Brijegu u prisustvu svojih članova i simpatizera otvorili svoj ured koji  će ujedno biti i županijski ured HKDU-a. Predsjednik HKDU-a BiH Ivan Musa u svojem obraćanju stranačkim kolegama i simpatizerima stranke te potencijalnim glasačima je rekao da je sretan što HKDU u Širokom Brijegu ima mladu i poletnu listu koja će sigurno imati određenog uspjeha na predstojećim izborima. Govorio je o HKDU kao stranci jasnih demokršćanskih načela koja svakako ima svoje mjesto u hrvatskom narodu.

Nositeljica liste za OV Široki Brijeg, studentica ekonomije Ana Bogdan okupljenima je rekla da je njezin motiv ulaska u politiku raditi za dobro svih građana Širokog Brijega a biračima je poručila da ova lista HKDU-a zaslužuje njihovo povjerenje. Predsjednik OO HKDU Š.B. Marinko Musa Ćurdo je spomenuo da će se vijećnici HKDU-a u OV Širokog Brijega zalagati za poboljšanje infrastrukture kao i ukupnog života građana Širokog Brijega. Također, treba naglasiti da je predsjednik Musa napomenuo da HKDU može ući u koaliciju samo sa strankama HNS-a.

HKDU je stranka demokršćanskih načela pa je nove uredske prostorije blagoslovio fra Ivan Kvesić koji je uz blagoslov stranci zaželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

(promidžbeni članak)