Dvije Širokobriježanke optužene zbog nasilja

Pravosuđe
M. N., inače majci dvoje maloljetne djece, spočitava se da je 17. veljače, oko 14,50 sati, u prizemlju obiteljske kuće, isprovocirana ponašanjem i verbalnim sukobom sa suprugom S.N. s kojim je dulje vrijeme u narušenim bračnim odnosima, uzela kuhinjski nož crno-bijele boje, dužine 33 cm, oštrice 20 cm i nasrnula na njega dok je sjedio na trosjedu, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Zamahnula je nožem u smjeru suprugove lijeve noge, te ga ubola u predjelu natkoljenice. Kako stoji u optužnici, ona je nasiljem, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozila mir člana svoje obitelji s kojim živi u zajedničkom kućanstvu pa tako počinila kazneno djelo nasilje u obitelji.

Također, u drugom slučaju, optužena S. M. se tereti da je lanjskog 29. studenog, u poslijepodnevnim satima, na dijelu lokalnog puta Privalj- Dubrava, a nakon što je prethodno oštećeni J. M. upozorio nju i njezinu prijateljicu I. M., da ne bacaju otpad po okolnom području, kada je i došlo do verbalnog sukoba i prepirke, fizički nasrnula te ga odgurnula, pa na podu nekoliko puta rukama udarila u lice, nanijevši mu na taj način lakše ozljede u obliku nagnječenja u predjelu desne jagodične kosti i oka, kao i donje usne.