ŠIROKI BRIJEG Proslava 50. broja lista 'Franjinim stopama'

Franjinim stopama
Franjinim stopama

List Franjinim stopama prisutan je među čitateljima više od jednog desetljeća. Od 2011. godine pod službenim nazivom Franjinim stopama svoju čitateljsku publiku sa Brijega proširio je na cijelu Hercegovinu. Nastao je kao dio franjevačkog svjetovnog bratstva Široki Brijeg, no već godinama on predstavlja jedan pisani trag i svjedočenje rada i života svjetovnih franjevaca kao i Frame i Crkve ovdje na ovim prostorima.

List izlazi četiri puta godišnje te prati rad cijeloga područnog bratstva kao i opće događaje svjetovnih franjevaca, provincije i Crkve. 

Obrađuju se i različite teme teološke, psihološke, obiteljske, putopisne, povijesne koje su aktualne za svakog suvremenog čovjeka. U pripremi je uskršnji 50. broj za koji će biti upriličeno predstavljanje u zajedništvu sa svom braćom i sestrama iz Hercegovine, kao i duhovnim asistentima, framašima, časnim sestrama kao i svim suradnicima i prijateljima.

Proslava će se održati u četvrtak 14. ožujka 2024. godine u dvorani franjevačkog samostana Uznesenja BDM na Širokom Brijegu s početkom u 19.00 sati, nakon večernje svete mise i klanjanja.

Franjinim stopama