RESTORAN RADOBOLJA Oaza mira i gastronomskog užitka u srcu Mostara

Restoran Radobolja, Mostar, ponuda, terasa, party

Kada biste Mostarce pitali koji mostarski restoran ima najljepšu terasu, većina bi vam sasvim sigurno spomenula restoran Radobolja.

Restoran Radobolja, Mostar, ponuda, terasa, party

Svi mi nažalost većinu vremena provodimo u zatvorenom i sretni smo što u srcu Mostara imamo restoran koji je očuvao prirodno okruženje koje jedino pruža istinski užitak i opuštanje.

Restoran Radobolja smješten je u samom centru Mostara, no unatoč urbanoj sredini, restoran je od gradske vreve zaklonjen alejom lipa. Ljepotu ove, u gradu jedinstvene terase moguće je prenijeti jedino videom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Restoran je izgrađen 1998. godine u okruženju netaknutog voćnjaka i rijeke Radobolje. Danas je Radobolja savršen spoj tradicionalnog i modernog tipa restorana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osim tradicionalne kuhinje restoran nudi i jela po narudžbi, a posebnost je domaći kruh i jela ispod peke (sača). Restoran u zatvorenom dijelu raspolaže kapacitetom od sto dvadeset mjesta, dok vanjski dio restorana raspolaže s tristo mjesta od kojih je u natkrivenom dijelu stotinu. Restoran nudi i usluge cateringa. Sve to čini ovaj restoran idealnim mjestom za sve proslave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upravo restoran Radobolja je najčešći odabir za naša obiteljska druženja jer osim svega navedenog ima i odlično igralište za djecu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da je doručak najvažniji obrok u danu, potvrdili su i super ponudom omleta uz cijeđene sokove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ukoliko poželite pauzu na poslu iskoristiti na bolji način i pobjeći malo u prirodno okruženje, restoran Radobolja je opet odličan izbor jer uvijek ima spremnu i dnevnu ponudu jela. Uz prirodu i sunce zasigurno ćete napraviti kvalitetan predah od posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Razveselila nas je i vijest da će se u restoranu ovog petka, 30.04. od 17 h održati i prvi after work party na kojem vas očekuje odlična ponuda finger food-a uz bogat izbor vina i piva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeri su u Radobolji inače posebno čarobne što teško možemo dočarati riječima. Pogledajte video u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U vremenu kada prirodu, zelenilo i voćnjake zamjenjuju sive, hladne zgrade sretni smo i zahvalni što se Mostar može pohvaliti restoranom koji je prepoznao vrijednost onoga što priroda godinama stvara. Zato, uživajmo zajedno u prelijepom ambijentu restorana Radobolja.