Raspisan natječaj na temu pobijenih hercegovačkih franjevaca

Raspisan natječaj na temu pobijenih hercegovačkih franjevaca
...ostupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće« raspisuje natječaj, na temu pobijenih hercegovačkih franjevaca tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata, za uratke iz: književnosti, glazbe, likovne kulture, povijesti, računalstva, umjetničke fotografije, videa. Natječaj je otvoren za: djecu (pučka škola), mladež (srednja škola), odrasle (studenti i punoljetni).
Radovi (ako su tekstualni, trebaju biti napisani na računalu) neka se pošalju najkasnije do 15. siječnja 2013. na adresu: Vicepostulatura, Kard. Stepinca 14, 88220 Široki Brijeg. Obavezno čitko naznačiti ime i prezime, adresu, broj telefona, nadnevak rođenja te ako dotični ide u školu koju školu i koji razred, odnosno godinu, pohađa.

Dodjeljuju se nagrade za najbolje radove u kategoriji uzrasta iz nabrojanih područja koje će bitiuručenena 3. danima pobijenih hercegovačkih franjevaca 4. - 7.veljače2013. Nagrađeni radovi bit će predstavljeni putem oportala pobijeni.info i drugih medija. O dosadašnjim natječajima podrobnije se može čitati na istoimenom portalu u poglavlju Odjek u puku - Glas o mučeništvu - Natječaj.