FOTO  Poziv za sve frizere: Prijavite se na Master Class By Mario Jozić

Master Class By Mario Jozić,Čapljina,mario jozić,frizerski saloni,frizer Miralem Demirović- Barber Shop MAL,,Frizerski Saloni Charm sa poznatom Sabinom Karić

Ne opstaju samo najači u vrsti ili inteligentni, već oni koju se prilagođavaju promjenama!

Mario Jozić priznati frizer  iz  Čapljine sa ponosom možemo reći i poznat širom regije, poziva sve frizere, kolege i kolegice  iz ove branše posla da uzmu učešće na Master Classu By Mario Jozić koji će se održati u nedjelju 19.02.2023. godine u Kino sali „Mogorljelo“ u Čapljini.

Nasavremenija rasvjeta i ozvučenje, ovu kino dvoranu će pretvoriti u čarobni svijet ljepote, frizura, kreacija i nezaboravnog druženja!

U bogatom programu koji počinje u 11:00  i traje do 18:00 sati , sve sudionike očekuje vrhunski event za frizere koji će imati priliku vidjeti najnovije svjetske trendove i tehnike, Live prezentacije na bini.

Frizer Mario Jozić će pokazati svoje vrhunsko umjeće rada na kosi koja nije prirodna već ofarbana i pokazat će moć transformacije i osvježavanja kose sa prozvodima Revlon za posvjetljivanje kose i na sceni će pokazati svoje vrhunsko umjeće totalne promjene izgleda kose i njezinog kvaliteta. Kosa modela će nakon tretmana, što će svi prisutni moći i vidjeti na sceni, izgledati zdrava i apsolutno kao čarolijom promjenjena u najljepšem izdanju!

Master Class By Mario Jozić,Čapljina,mario jozić,frizerski saloni,frizer Miralem Demirović- Barber Shop MAL,,Frizerski Saloni Charm sa poznatom Sabinom Karić

Na Master Cllss by Mario Jozić dolaze i specijalni gosti: Frizerski Saloni Charm sa poznatom Sabinom Karić, svojim timom te modelima, koja će nastupiti sa specijalnom revijom frizura pod nazivom „Četiri godišnja doba" čiji je rad uz fotografije objavljen u pestižnom engleskom časopopisu za frizere uz jedinstvenu koreografiju, te će izvesti  i Live prezentaciju popularne tehnike iz frizerskog svijeta.

Drugi gost je frizer Miralem Demirović- Barber Shop MAL, koji će pokazati svoje umjeće i tehnike rada na interesatnim modelima, riječ je o muškim frizurama i trendovima.

Sve  goste očekuje i zabavni program: nastup plesačica na svili, nastup mažuretkinja i poznate pjevačice Darije Ramljak ! Svim gostima garantiramo da će provesti nezaboravan dan uz edukacije, live prezentacije razmjenjivanje znanja te ugodno druženje!

Nakon Master Classa By Mario Jozić prisutne očekuje i After Party uz DJ.!

Sve zainteresirane pozivamo na da vrijeme nabave svoje ulaznice za ovaj event, dobro nam došli! 

Link na Instagram profil hairdresser_mario_jozic