POSUŠKO LITO Kino pod zvijezdama pun pogodak, opet se tražilo mjesto više

posuško lito,kino,otvoreno kino
Radio Posušje

Bogat program, za sve generacije, i ove godine pripremila je kulturno-zabavna i športska manifestacija “Posuško lito” 2023.

Preko 600 gledatelja bilo je sinoć dio ovogodišnje večeri blockbustera – Kina pod zvijezdama u Posušju, u izvanrednom ambijentu dvorišta parka i Trga hrvatskih branitelja, piše Radio Posušje.

Posušani, i brojni gosti su svojim odazivom još jednom potvrdili da su spremni podržati ovakva društvena okupljanja. Doduše, možda je netko negdje i pogledao ove filmove, međutim, sigurno ne u ovakvom ambijentu. Sve to u društvu prijatelja ili obitelji i to potpuno besplatno. 

Ako je netko sumnjao da Kino pod zvijezdama neće biti hit, taj se grdno prevario. Kao i svaki put do sada, besplatna projekcija filma privukla je zaista velik broj posjetitelja, možda i najveći do sada…

Publika je zaista uživala u prikazivanju najnovijih blockbustera Super Mario Bros. i Fast X – Brzi i žestoki 10 na velikom platnu!

Pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić za naš je radio kazala da je događaj protekao iznad svih očekivanja i da je malo za reći da se tražila stolica više. „Ovogodišnje Kino pod zvijezdama je i više nego ispunilo sva naša očekivanja. Iznijeli smo 550 stolica, i ipak nisu svi mogli sjesti! Ponovo sam vidjela goste kako naše domaće, tako i one sa strane, stoga mogu reći kako nam je srce puno i kako zaista vrijedi raditi na ovakvom događaju. Trudimo se uvijek izabrati dobre filmove za sve uzraste, a očito je i ove godine izbor bio dobar. Dobivamo I brojne pohvale, a govore nam kako ovakvo nešto nema nigdje po Hercegovini“, istaknula je Arapović Galić.

Na Trgu hrvatskih branitelja, u prelijepom posuškom parku posjetitelji su dakle uživali u Kinu pod zvijezdama, što je dakako potvrdila dobra posjećenost. Neupitno je dakle da je Trg hrvatskih branitelja sinoć opet bio ,kako kaže i slogan manifestacije Posuško lito, „Najljepša razglednica Posušja“.