PONOVNO NA METI VANDALA Razbijena još dva parking aparata u Mostaru

PONOVNO NA METI VANDALA Razbijena još dva parking aparata u Mostaru
MO Parking

Javno poduzeće (J.P.) 'Mostar Parking' se ponovno našao na meti vandala. Nepoznati počinitelji su u ulici Hrvatske mladeži (Omladinska) tijekom jutra uništili javnu gradsku infrastrukturu, odnosno dva parking aparata.

"J.P. 'Mostar Parking' d.o.o. će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja kako bi se odgovorni za nanošenje materijalne štete i uništavanje javne gradske infrastruktrue primjereno kaznili. Ovo je u zadnjih nekoliko dana već treći put da se u naseljima Eksperiment i ulici Hrvatske mladeži uništava vertikalna parking signalizacija, a evo sada i parking aparat. Molimo nadležne, odnosno policijsku upravu da djeluje po svojoj nadležnosti te pojača sigurnost i kontrolu u ovim gradskim naseljima kako bi se ovakvi nemili događaji spriječili. J.P. 'Mostar Parking' d.o.o. će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja kako bi se odgovorni za nanošenje materijalne štete i uništavanje javne gradske infrastruktrue primjereno kaznili", kazali su iz tog poduzeća.

Ovo je u zadnjih nekoliko dana već treći put da se u naseljima Eksperiment i ulici Hrvatske mladeži uništava vertikalna parking signalizacija, a evo sada i parking aparat.