FOTO  Pogledajte kako je izgledala hercegovačka proslava Dinamove trostruke krune

Udruga navijača Dinamo u srcu Brotnjo

Na koncu nogometne sezone Supersport HNL-a, Udruga navijača Dinamo u srcu Brotnjo organizirala je spektakularnu proslavu Dinamove trostruke krune. Na respektabilan način obilježen je 35. naslov prvaka Hrvatske uz titulu osvajača Kupa i Super kupa.

Udruga navijača Dinamo u srcu Brotnjo

“Jedna od najuspješnijih Dinamovih sezona u povijesti proslavljena je uz bogatu gastronomsku ponudu, gdje je svim posjetiteljima bilo omogućeno kušanje volovskog pečenja koje je pripremljeno samo za ovu specijalnu prigodu. Vol je bio klasa lige prvaka od 430 kg mesa. Uz dodatnih 150 kg roštilja organizirana je bogata tombola, bakljada i vatromet uz promo cijene pića, a bolje je ne navoditi količine vrhunskog broćanskog vina koje se popilo u čast najvećeg hrvatskog nogometnog kluba”, priopćili su ispred Udruge navijača Dinamo u srcu Brotnjo.

Udruga navijača Dinamo u srcu Brotnjo

Kako kažu, sve ovo nabrojano je samo mali dio i apsolutno je neusporedivo sa silnom kohezijom i energijom Dinamovih navijača koji su za ovu prigodu došli iz svih krajeva Hercegovine.

“Upravo je ta sinergija i zajedništvo sa ostalim poklonicima plave boje zaštitni znak Udruge navijača Dinamo u srcu Brotnjo, koja predstavlja plavu utvrdu i okupljalište Dinamove plave Hercegovine. Godina iza nas je bila prožeta raznim turbulencijama, od promjene upravljačke strukture kluba, preko odlaska ponajboljih igrača, do velikog pritiska javnosti i nesklonih Dinamu hrvatskih medija kojima je prioritet bio fabriciranje i oblikovanje situacija nauštrb istine”, naglašavaju iz ove udruge.

Udruga navijača Dinamo u srcu Brotnjo

Ipak, ističu, na muci se poznaju junaci, te je klub uz kvalitetan rad stručnog stožera, izuzetan napor momčadi te bezuvjetnu ljubav maksimirskog sjevera i cijelog dinamovog puka, sezonu okončao kako priliči jednom od najvećih hrvatskih nogometnih klubova i dokazanom europskom brendu.