Otvoreno pismo Slavi Kukiću

Gledajući Vas kako svakodnevno uzurpirate medijske prostore, nisam se mogao suzdržati, a da vam ne prenesem svoje osjećaje, emocije, svoga srca i svojega želudca, da Vam se iskreno ne zahvalim na dobrobiti, pažnji, iskrenoj brizi prema meni, prema mojoj djeci, prema mome herceg-bosanskom hrvatskom narodu.

Vaša briga prema meni i mome herceg-bosanskom narodu svakim danom biva sve veća od 80-tih godina , preko 90-tih godina ,a pogotovo od 2000-te pa na ovamo. Zahvaljujući Vašoj srdačnoj brizi mi smo uspjeli opstati u ovim teškim trenucima hrvatskoga naroda BiH.

Dragi moj profesore marksizma Slavo Kukiću, ne mogu Vam se ne zahvaliti što zbog Vas i Vaših mentora/kolega Stjepana Mesića, Stipe Prlića, Željka Komšića i sl., svakim danom moj herceg-bosanski hrvatski narod, i ja među njim, bivamo sve složniji, hrabriji i odlučniji da konačno krenemo u obračun sa utopistima kao što ste Vi i slični Vama.

Moram iskreno se zahvaliti što ste Vi hrvatskom narodu u BiH dali milijun razloga da konačno iznese svoje otvorene karte i sad ili nikad kaže jasno i otvoreno što želi i s kim to želi! Da kaže zrelo, intelektualno, nadahnuto vjerom u Boga, svome običnom puku gdje i kako želi živjeti, gdje i kako želi da njegova djece žive, pohađaju škole na hrvatskom jeziku, gledaju program na hrvatskom, slobodnom, jeziku, čitaju hrvatske, slobodne i neovisne, novine.

Moram se zahvaliti Vama što ste obični puk pokrenuli da se bori kulturno, školovano protiv vas utopista, vas propalih intelektualnih vijuga, vas koji ste iskreno i dogmatski ustrajno vjerovali u komunizam, kad je svakom normalnom bilo jasno da je to ideologija propasti, Vas koji dogmatski ustrajno vjerujete u ovakvu utopijsku BiH,  koja broji svoje posljednje sate.

Molim Vas da i dalje svim svojim srcem zastupate te Vaše ideje, jer je to garant da će one propasti. Uostalom, sve ideje koje ste Vi zastupali su propale, počevši od komunizma, marskizma, titoizma, pa sve do „građanskog behaizma". Vjerujte mi, mi Hrvati bi se prepali kad bi naši „intelektualci" i dušebrižnici počeli zastupati ideje koje zastupa nas 99 % .

Zahvaljujući Vama, i sličnim Vama, mi Hrvati Bosne i Hercegovine ćemo se boriti svim kulturnim, europskim i humanističkim načinima, protiv Vaše slabovidnosti, maloumnosti i nerealnosti.

Svakodnevno ćemo biti u informirani o svim Vašim „uspješnim" poslovnim, uspjesima, tenderima, transparentnim nabavkama, koje ste  radili u nadzornim i upravnim odborima i o tome informirati javnost.

Informirati ćemo  javnost o opremanju Sveučilišta, trošenju donacija i novca poreznih obveznika Republike Hrvatske.

Ja osobno, kao dioničar HT tražit ću odgovor tko je i kako trošio novac od moga osobnoga suvlasništva, tko je još, uz Vas, sam sebi dizao plaće po nekoliko stotina posto, tko je još, uz Vas, netransparentno u donacije i kojekakve marketinške sheme nemilice krčmio moja ulaganja i ulaganja mojih kolega dioničara!

Tražit ću odgovor da mi se pokaže koliko je učinak i povrat novca bio sa područja na koji se npr. 2008 potrošilo na marketing i kojekakve manifestacije po i oko Sarajeva. Tražit ću da znam koliko je HT Mostar u 2008 , zahvaljujući skupo plaćenom marketingu i donacijama i sponzorstvima dobio novih korisnika, ostvario profit , jer ja kao suvlasnik HT imam pravo, u korporativnom dioničarskom društvu, to znati!!  Slavo, možda Vi znate odgovor za mene ?

Stoga dragi moj prof. samo nastavite istim putem, putem prema Carigradu , pardon Istambulu, gdje Vas čekaju široko raširenih ruku.

Ugodan nastavak Vaše poslovne, političke i marksističke silazne karijere želi vam vaš odlični student! Sretno u jednom smjeru !

 Vaš bivši student

 

 

SUPERSAJT.INFO