OPREZ S VATROM Povećan broj vatrogasnih intervencija u Čapljini i Mostaru

Vatrogasci Mostar
Hercegovina.info/Ilustracija

U proteklih 24 sata povećao se broj intervencija vatrogasaca na području Čapljine i Mostara.

Čapljinski vatrogasci su u subotu od 8:55 sati intervenirali na gašenju požara u Gabeli koji je zahvatio travu i raslinje. Potom u Čeljevu (od 9:45 sati) gdje je gorjela kapina i trava.

Sljedeća intervencija je bila u Tasovčićima (od 10:05 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje, potom u Čapljini (od 12 sati), prekoputa trgovine 'CM' gdje je gorio kontejner.

Čapljinski vatrogasci intervenirali su i na lokalitetu Počitelj brda (od 15 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje, a onda i u Bjelavama (od 15:05 sati) gdje je gorio kontejner.

Prekoputa trgovine 'DM' u Čapljini u 15:30 sati došlo je do požara koji je zahvatio travu, a intervencija je zabilježena i u Tasovčićima (od 15:45 sati) gdje je gorjela trava i raslinje. Na lokalitetu Gradine (od 19:05 sati) došlo je do požara u kontejneru.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar u subotu su od 6:45 sati gasili požar koji je izbio u vulkanizerskoj radionici, a unutar iste je izgorio i automobil. Od 13 sati vatrogasci su intervenirali na gašenju požara u Potocima gdje je gorjela trava i raslinje.

U Željuši (od 13:15 sati) vatra je zahvatila šumu, dok su vatrogasci u dva navrata djelovali u Dračevicama (od 13:45 i od 17:25 sati) gdje je gorjelo raslinje. Dvije intervencije mostarskih vatrogasaca zabilježene su u Rodoču (od 17:40 i od 5:05 sati) gdje je u prvom slučaju gorjela trava, a u drugom slučaju je izgorio automobil.

Vatrogasci u Konjicu, Jablanici, Prozoru, Čitluku i Neumu nisu imali intervencija.