O cateringu ovog hotela svi pričaju, a uz to ima i savršen svadbeni salon

Hotel Brotnjo Čitluk, proslave, vjenčanja, catering, organizacija

Istražujući ponudu u Hercegovini naišli smo na svadbeni salon i catering hotela Brotnjo koji je doslovno prava umjetnost. Ako nam ne vjerujete na riječ, slobodno se uvjerite uz slike u nastavku.

Moramo naglasiti kako je bilo izuzetno izazovno izdvojiti nekoliko jer svaka slika na njihovom Instagram profilu ostavlja bez daha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ukoliko više volite profesionalcima prepustiti organizaciju najvažnijeg dana u svom životu hotel Brotnjo ima i profinjen svadbeni salon koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Spoj njihovog svadbenog salona, bogatog catering-a i finger food-a je sigurna formula za dan iz snova.  Svečana dvorana Hotela Brotnjo je nedavno renovirana i raspolaže kapacitetom do 500 sjedećih mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za mladence je osiguran gratis smještaj u hotelu Brotnjo, a za goste mladenaca nude posebne popuste na smještaj. Također, mladencima je na raspolaganju besplatna dekoracija stola mladenaca. 
Slatki stol je uključen u cijenu, a slastice su i više nego fenomenalne. 
U restoranu Grappolo koji je u sklopu hotela, budući mladenci mogu organizirati prošnju, a svoje djevojačke i momačke večeri na Wellness Spa centru uz posebne pakete i povoljne cijene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S obzirom na sve navedeno, moramo zaključiti kako hotel Brotnjo nudi pravo rješenje bez obzira na to kakav tip vjenčanja odabrali. Zar to i nije ono o čemu svi budući mladenci i maštaju, pronaći savršeno mjesto s organizacijom u koju imaju potpuno povjerenje za dan iz snova?