NISTE SAMI Udruga "Zajedno za naš grad" poziva osobe starije životne dobi u potrebi da se jave za dostavu obroka

pučka kuhinja
UU.G. "Zajedno za naš grad" Mostar/facebook

Mostarska udruga "Zajedno za naš grad" objavila je svoju novu inicijativu koja počinje ovoga mjeseca. S blizinom jeseni i zimskih mjeseci, udruga je uspješno usmjerila svoje napore prema proširenju projekta "NISTE SAMI". Ovaj projekt pružanja toplih obroka na kućni prag starijim sugrađanima s minimalnim mirovinama usmjeren je na pružanje dodatne podrške.

Udruga poziva starije građane bez dostatne obiteljske podrške da se prijave za ovaj program. Također, susjedi su potaknuti da podijele informacije o osobama koje bi mogle imati koristi od ovog projekta.

Za sve informacije i prijave, zainteresirani građani mogu kontaktirati udrugu putem telefona 060 31 79 641 ili posjetiti njihove prostorije na adresi M. Tita 177-Luka.

Svaka prijava će biti pažljivo pregledana od strane članova udruge. U cilju osiguravanja odgovarajuće podrške, članovi udruge će posjetiti svakog prijavljenog korisnika, voditi ih kroz potrebne korake i osigurati njihovu dobrodošlicu u udruzi.

Udruga "Zajedno za naš grad" naglašava da je zadovoljstvo i osmijeh korisnika njihov konačni cilj. Svi zainteresirani za podržavanje ovog projekta mogu to učiniti na nekoliko načina:

  • - Donacija od 2 KM putem poziva na broj 17015
  • - Uplata na PayPal račun udruge [email protected] 
  • - Uplata na žiro račun udruge: 1610000130790058
  • - Donacija prehrambenih proizvoda u kuhinji na adresi M. Tita 177-Luka

Ova inicijativa potvrđuje posvećenost Udruge "Zajedno za naš grad" u borbi protiv problema gladi i važnosti zajedničke podrške.