NAKON PRIJEMA KOD NAČELNIKA "Ana i ja smo prave ambasadorice Posušja, nikad nismo krile odakle smo. Ovo je priznanje"

Ana Širić i Ivana Jukić

Za talentirane Posušanke Ivanu Jukić i Anu Širić, zapažene sudionice popularnog glazbenog natjecanja „The Voice Hrvatska“, nedavno je u uredu načelnika Općine Posušje upriličen svečani prijem, na kojem su im uručeni posebni darovi i zahvale na najljepšoj promociji Posušja. Sam prijem kod nadležnih osoba u svom gradu su mogle očekivati, ali da će sve to proći uz tako lijepe i važne darove te isticanje značaja i ponosa, Ivana Jukić za Hercegovina.info kaže da nije ni zamišljala.

„Biti prepoznat od strane nadležnih osoba u našem Posušju definitivno puno znači jer je to prvenstveno podrška našem glazbenom putu i našem trudu na samom natjecanju, ali također i znak i priznanje da nas cijene kao osobe i svoje sugrađanke. Ovako lijep prijem uistinu nisam očekivala i najprijatnije sam iznenađena“, rekla je Ivana Jukić za naš portal.

Ana Širić i Ivana Jukić

Gošće su dočekali predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović, načelnik općine Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić, koji su im uručili flower box s predivnom porukom i vrećicu posuških delicija domaćih Obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava, kao i ono što se posebno istaknulo – novčanu nagradu za mlade ambasadorice ovog grada.

„Mislim da smo Ana i ja prave ambasadorice svoga mjesta. Nikad se nismo susprezale s ponosom reći odakle dolazimo i mislim da smo Posušje pokazale u najboljem mogućem svjetlu. Drago mi je jer je to prepoznato“, istaknula je Jukić, objašnjavajući da je jedna od poruka koju su dobile i "Hvala za najljepšu promociju Posušja".

Podsjetimo, Ivana Jukić plasirala se u četvrtfinale, a Ana Širić u samo finale ovog prestižnog glazbenog natjecanja.

Ana Širić i Ivana Jukić

„U ugodnom razgovoru koji je uslijedio, gošće su govorile o dojmovima i atmosferi s ovog natjecanja, glazbenom putu koji ih je doveo do prijave, ali i budućem radu na glazbenom stvaralaštvu, za kojeg uopće ne sumnjamo da će biti uspješan i rado prihvaćeni među širokim auditorijem“, napisano je na službenoj Facebook stranici Općine Posušje.

Tijekom razgovora bilo je govora i o budućnosti, a uprava Općine Posušje iskazala im je podršku za sve ono što slijedi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.