Vlasnik salona ''Maestral'' Dragan Martinović: Ne želim da moj objekt bude linija stranačkih prepucavanja

...prilikom kojeg je tjelesne ozljede zadobio zastupnik u Parlamentu BiH Željko Asić iz HSP-a BiH, te u kojem je predsjednik Federacije BiH Živko Budimir primio prijetnje smrću, vlasnik spomenutog salona Dragan Martinović oglasio se pismom javnosti kojeg prenosimo u cijelosti:

U povodu nemilog incidenta koji se dogodio u palači "Maestral" u noći sa subote na nedjelju, ja Dragan Martinović, vlasnik spomenutog objekta, želim jasno kazati kako sam u šoku i žalosti zbog svega što se događalo. Pogotovo jer osobno uopće nisam politički nastrojena osoba. Činjenica je da u situaciji u kojoj je u dvorani bilo 500 - 600 osoba uopće nisam znao da se među njima nalazi predsjednik Federacije gosp. Živko Budimir, niti bilo koji drugi član HSP-a BiH. Ponavljam kako nisam politički nastrojen, već sam predsjednik Regionalnog saveza kickboxing klubova Hercegovine.

Isto tako, Živko Budimir je moj prijatelj, koji je bio prisutan na borilačkoj manifestaciji 30. srpnja kada je osobno dodjeljivao nagrade. Stoga sam iznenađen jer me Živko Budimir nije obavijestio o svom dolasku u moju dvoranu, jer bi mu tada osigurao adekvatnu zaštitu. U tom slučaju nitko se od navedenih osoba ne bi našao u tako neugodnoj situaciji, već bi se ovaj incident mogao izbjeći. Navodim kako ne želim da moj objekt bude linija stranačkih prepucavanja. Ponavljam kako mi je žao zbog svega, a ovom prilikom želim skinuti ljagu s mještana Kruševa i objekta "Maestral" koji nisu zaslužili da ih se blati. Jasno tvrdim kako nitko od stanovnika Kruševa nije vrijeđao niti zviždao gosp. Živku Budimiru.


Dragan Martinović