Vlada HNŽ će nastaviti podupirati Mostarsko proljeće

Mostarsko proljeće, Vlada HNŽ
Na sastanku je razgovarano o suradnji Vlade HNŽ i Matice hrvatske, a na poseban način o ''Danima Matice hrvatske Mostar - Mostarskom proljeću''. Predstavnici Matice govorili su o planovima za predstojeće „Mostarsko proljeća" ističući kako će i ove godine biti organiziran veliki broj izuzetno kvalitetnih kulturnih, književnih, glazbenih i scenskih događanja.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo što će i ove godine Grad Mostar i Hercegovačko-neretvanska županija biti domaćini iznimnim kulturnim događanjima u sklopu tradicionalne i nadaleko prepoznate manifestacije.

„Matica hrvatska Mostar jedna je od onih institucija koje Vlada Hercegovačko-neretvanske županije prepoznaje kao istinske vrijednosti koje ovu regiju i našu županiju čine prepoznatljivima i izvan okvira BiH", kazao je predsjednik Herceg izražavajući zahvalnost Matici na svemu što čini kako bi Mostar i HNŽ bili istinsko središte europskih i svjetskih kulturnih događanja. Također, kazao je kako niti ove godine potpora Vlade projektima Matice, a na poseban način „Mostarskom proljeću" neće izostati.