UVEDENA DEŽURSTVA Gradska uprava Mostar je otišla na kolektivni godišnji odmor, ovo su brojevi dežurnih ...

grad mostar

Iz Grada Mostara obavještavaju građane i sve korisnike usluga Gradske uprave Grada Mostara, da je kolektivni godišnji odmor u Gradskoj upravi u razdoblju od 17. 7.2023. do 11. 8.2023. godine.

Za vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora Služba za opću upravu i gradska područja, odnosno područni uredi (Jugozapad, Stari Grad, Zapad, Sjever, Jugoistok i Jug) zbog nadležnosti koje imaju (građanske evidencije, prijem zahtjeva, ovjera dokumenata, poslovi sklapanja braka) radit će u kontinuitetu.

Rad sa strankama će se odvijati u skladu s Odlukom gradonačelnika koja regulira ovu oblast od 8:30 sati do 13 sati. Raspored korištenja prvog dijela godišnjeg odmora je utvrđen za sve uposlene na način da se osigura da svi uposlenici koji rade neposredno sa strankama iskoriste 15 dana, u terminu od 1.7 do 31. 8.2023., a ostali su raspoređeni u termin kolektivnog godišnjeg odmora. 

Također, osiguran je kontinuitet i u obavljanju poslova sklapanja braka prema dogovorenim terminima sa budućim bračnim partnerima, te zaprimanja novih prijava, utorak, srijeda i četvrtak u terminu od 8:30 do 13 sati, priopćeno je iz Grada Mostara. Ovdje možete pronaći brojeve dežurnih službenika za vrijeme trajanja kolektivnog godišnjeg odmora.