U ovom tjednu još dvije predstave na Maloj sceni HNK Mostar

sve o ženama
Ljepotica iz Leenanea je crna komedija s elementima melodrame i horora, koja tematizira odnos usidjelice Maureen i njezine majke Mag koje žive na brdu u malom mjestu Leenaneu, na zapadu Irske u okrugu Galway, tamo gdje je mnoga ljeta kao dječak znao provoditi i sam autor - Martin McDonagh. U toj irskoj provinciji svatko zna sve o svakome, ali neke su tajne ipak dobro čuvane.

U predstavi glume: Jelena Kordić, Sanda Krgo Soldo, Robert Pehar i Bojan Beribaka.

Na Valentinovo 14.02.2015. godine u 19 sati bit će odigrana predstava „Sve o ženama" autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje.

Predstava „Sve o ženama" vodi nas kroz pet različitih priča iz svakodnevnog života koje razumiju sve žene na svijetu. Vještim preplitanjem komedije i drame priča nam o prijateljstvu, karijeri,ljubavi, djetinjstvu i starosti. Dođite i pogledajte vještu i brzu transformaciju tri glumice u petnaest likova kroz niz komičnih obrata.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Ulaznice za obje predstave se mogu rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru, te e-mailom: [email protected].