FOTO  U Mostaru međunarodni događaj - Revolucija zdravlja

predstava

Revolucija zdravlja naziv je događaja koji suorganiziraju Vedrina, Greekgoesketo.com i HDHS Kosača pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Sarajevski kiseljak.

Događaj će u fokusu imati nutricionističko predavanje grčkog terapeuta nutricionizma Apollonasa Georgiosa Kapsalisa na tematiku Low-Carb i Keto prehrane.

Isti autor predstavit će prvu BiH knjižicu recepata za slastice i peciva bez šećera i umjetnih aditiva.

LIDIJA EREŠ održat će motivacijski govor pod nazivom POKRENI SE, dok će predavanje iz domene treninga snage održati kanadski trener i član Međunarodne federacije powerliftera (IPF) COACH TONY CHIOUREAS.

Posjetitelji će imati prigodu pogledati humorističnu predstavu Hercegovac na dijeti u izvedbi glumca IVANA SKOKE.

U nastavku će se izravno iz Johannesburga javiti publicistica i novinarka MARIKA SBOROS, jedna od protagonistica dokumentarnog filma The Magic Pill koji će biti na Revoluciji zdravlja.

Za vrijeme pauza izlaganja, posjetitelji će moći razgledati bazaar zdrave hrane koji će pripremiti ostali sponzori događaja među kojima tvrtke Ledo, Milkos, Vicko, Arena Sport Centar, Elit Nutrition, Bio Aronija Sakić, Coffee House, TP Radić, Diskont Planinić, i drugi.

Prijatelji projekta su Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, Sportski savez grada Mostara, Mostarske mažoretkinje, Ragbi klub Herceg, udruga dijabetičara HNŽ Insula i Prvi TV.

Medijski pokrovitelji događaja su Bljesak.info i Pogled.ba.