Testno razdoblje naplate parkinga u Mostaru kreće od sutra

Parking sat
Hercegovina.info

U ponedjeljak, 10. siječnja, 'Mostar Parking' d.o.o. Mostar počinje s testnim razdobljem tijekom kojega će građani Mostara i svi oni kojima je potreban parking u Mostaru moći kupiti povlaštene mjesečne i godišnje karte.

Od naznačenog datuma, oni koji ispunjavaju uvjete iz nove odluke Gradskog Vijeća Grada Mostara, moći će u prostorijama 'Mostar Parkinga' kupiti mjesečne ili godišnje povlaštene parking karte, priopćeno je iz tog javnog poduzeća.

Iz 'Mostar Parkinga' podsjećaju da se s naplatom uličnog parkiranja kreće 7. veljače, a korisnici povlaštenih karata koji tijekom testnog razdoblja kupe svoje karte za parking izbjeći će eventualne gužve od trenutka kada naplata uličnog parkinga službeno krene.

Za prvu kupovinu povlaštenih karata svi zainteresirani moraju doći u prostorije J.P. 'Mostar Parking', a naknadno produživanje karata moći će se odraditi preko online bankarskih usluga.

Iz 'Mostar Parkinga' napominju da je kupcima godišnjih povlaštenih karata uračunat popust od tri besplatna mjeseca.

Detaljne informacije o zonama i cijenama parkinga mogu se pronaći na internetskoj stranici moparking.ba, a građani se mogu informirati i osobno u prostorijama 'Mostar Parkinga' na Bulevaru, na telefon (+)387 36 55 88 99 ili preko elektroničke pošte na [email protected].