SVE JE PREMOSTIVO Rock školarci zabavljali prolaznike u Starom gradu

Rock škola svirka Kujundžiluk
Hercegovina.info

U okviru projekta 'Sve je premostivo' u organizaciji Grada Mostara, Mostarske rock škole, Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, Muzičkog centra 'Pavarotti', te Simfonijskog orkestra, u subotu navečer održana je još jedna u nizu svirki članova rock škole.

Ovaj put glazbom su uveseljavali prolaznike na Kujundžiluku, a ponuđen je širok repertoar pjesama, od nekadašnjih hitova s prostora bivše Jugoslavije, pa sve do stranih hitova novije generacije.

Rock škola svirka Kujundžiluk

Ono što slijedi u okviru projekta 'Sve je premostivo' je program na kojem će nastupiti ansambl 'Lado', a koji će se održati na platou ispred Kosače u ponedjeljak od 20 sati.

Rock škola će održati još nekoliko svirki i to 16.7. od 21 sat (plato ispod Starog mosta), 17.7. od 21 sat (kod caffea 'Marshall'). U dvorištu Centra za kulturu održat će se rock koncert Mostar big benda i Smooth groovea. Koncert je zakazan za 23.7. od 21 sati.

Rock škola svirka Kujundžiluk

U atriju Muzičkog centra 'Pavarotti' 30. srpnja od 21 sat održat će se koncert na kojem će nastupiti 'Helem nejse'. Dan poslije na platou ispred hamama u Starom gradu svoj nastup imat će KUD Blagaj od 21 sat. Posljednji program bit će 10. kolovoza u bašti Narodne biblioteke na Luci - večer hercegovačkih pjesnika. Program također počinje od 21 sat.