Stanari neće ponovno obnavljati zgradu

eksperiment, fasada, Mostar, fasada, Mostar, eksperiment, trajekt, kiša, podjela mostara, fasade, Mostar, parking, fasada, marin bago, experiment

Bez fasade

Tada je sa zgrade otpao veliki dio fasade, a ostao je dio prvih 5 katova, koji je predstavljao veliku opasnost za građane. Tada su stanari zgrade dobili rok od 60 dana ukloniti fasadu koja je postavljena prije dvije godine, a radove je izvodila Zanatsko-zidarska radnja koja je u vlasništvu Blaža Drežnjaka, a radove je dogovorio njegov sin Mario Drežnjak. Međutim, radovi su urađeni nekvalitetno.

- Tužili smo bivše izvođače radova, te sada čekamo da vidimo što će biti s tom tužbom kako bi netko preuzeo odgovornost za ovaj čin, naveo je Bago.
Što se tiče sadašnjeg stanja zgrade, ona je bez fasade i tako će, naime, ostati do daljnjeg.
- Nećemo ići u ponovno postavljanje fasade jer stanari nemaju toliko novca da ponovno plaćaju radove. Za sada će sve ostati ovako kakvo jest, naveo je Bago.

Ogorčeni stanari

Stanari su sada ponovno prepušteni sami sebi, a još k tome su bez novca za obnovu svoje zgrade u koju su i do sada uložili mnogo novca, ali bezuspješno. Tvrtka koja je izvodila radove očigledno se samo htjela domoći novca, stvorivši tako veliki problem stanarima, ali i prolaznicima koji se kreću oko te zgrade, zbog straha od mogućeg stradanja zbog nekvalitetno izvedenih radova.

Dnevni list