FOTO  RADOVI Nova preusmjeravanja mostarskim ulicama

Radovi kolektor Staklena banka
Hercegovina.info

Od danas je u potpunosti zatvoren dio ulice kralja Zvonimira i to od raskrižja na Španjolskom trgu do zgrade nekadašnje 'Staklene banke'. Prolaz motornim vozilima od kružnog toka kod parka nobelovaca do zgrade 'Staklene banke' moguć je za stanare i dostavna vozila, te za zaposlene u poslovnim subjektima u tom dijelu ulice.

U sklopu radova 'Izgradnja kolektora T6b' planirano je ugradnja cijevi i izrada šahtova u Ulici kralja Zvonimira te spajanje kanalizacijske mreže na KP3.

Radovi se obavljaju u skladu sa Ugovorom koji je potpisan između investitora, Grad Mostar i izvođača 'HP Investinga' d.o.o. Mostar. Predviđeno je da se ovi radovi završe u roku od 10 dana.

Radovi se osim na spomenutoj lokaciji izvode i u Ulici kneza Domagoja (od 'Staklene banke' do hotela 'Mostar'), te je taj dio ulice zatvoren za promet motornih vozila, osim za stanare ulice.

Također, radovi se izvode i od vrha Avenije pa sve do kružnog toka koji spaja naselja Rudnik i Bakijinu luku. Radovi su u tijeku i ulicom kralja Tomislava, donosno Avenijom i to od vrha Avenije pa sve do zgrade nekdašnjeg 'Projektanta' (radovi se trenutno izvode na zapadnoj strani kolnika).