FOTO  PROGRAM DO KRAJA TJEDNA 'Malter ego' nastavio zabavu na mostarskom adventu

Koncert Malter ego zimski grad
Hercegovina.info

Nastavljen je zabavni dio programa u zimskom gradu/adventu na mostarskom šetalištu u središtu grada. Ove srijede posjetitelji su na pozornici mogli pogledati 'Bajku to go' Lutkarskog kazališta Mostar, te programu učenika Treće osnovne škole, dok su stariji posjetitelji mogli uživati u izvedbi pjesama benda 'Malter ego'.

Članovi benda 'Malter ego' posjetitelje su zabavili autorskim pjesmama, kao i obradama stranih uspješnica.

Ono što predstoji tijekom četvrtka je dječji program u kojem će sudjelovati učenici osnovne škole 'Ivan Gundulić' (od 12 sati), zatim božićna predstava HKUD-a 'Didak' (od 16 sati), djed Mraz/Božićnjak će stići u 17 sati, a Lutkarsko kazalište će ponovno odigrati 'Bajku to go' (od 18 sati).

Koncert Vlade Podanyja će se održati od 19 sati, dok će od 20 sati biti upriličen koncert pod nazivom 'Večer Olivera Dragojevića'.

U petak 24.12. od 12 sati posjetitelji će se moći družiti uz maskote i face painting, a maskote će biti prisutne i od 17 sati tog dana. Bend '45°' će nastupiti od 20 sati. Na dan Božića neće biti nikakvog programa.

Već u nedjelju 26.12. od 12 sati ponovno će biti upriličen face painting, dok u večernjem terminu nastupa duo Brothers (od 19 sati), a koncert grupe 'Brig' održat će se od 20 sati.