Predstava HNK Mostar Vanja i Sonja i Maša i još jedan besplatno za brucoše u petak 23.10.2015 u 20 sati

Vanja i Sonja i Maša i još jedan, HNK Mostar, brucoši
...redateljice iz Zagreba bit će odigrana u petak 23.10.2015. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

Ovom predstavom Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru želi iskazati dobrodošlicu svim brucošima mostarskih fakulteta pa će samo za njih ulaz biti besplatan.

Predstava „Vanja i Sonja i Maša i još jedan" je djelo američkog autora Chritophera Duranga i dotiče se obiteljskih vrijednosti koje moraju preživjeti suvremeni način života u vremenu u kojem se interakcija među ljudima svodi na internet društvene mreže.

Vanja i Sonja su brat i sestra koji nakon smrti roditelja ostaju živjeti u velikoj obitljskoj vili na obali jezera. Njihov život, nezanimljiv ali stabilan, mijenja dolazak sestre Maše, filmske zvijezde izblijedjele slave. Ona se vraća kući sa znatno mlađim ljubavnikom.
„Vanja i Sonja i Maša i još jedan" je komedija u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre" i pokušava odgovoriti na pitanje: da li je moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija, Facebooka i Twittera?

U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

Ulaz za brucoše mostarskih fakulteta je besplatan. Redovna cijena ulaznice je 10 KM za učenike, umirovljenike i studente 5 KM.

Ulaznice se mogu rezervirati :
- telefonom 063 317 348
- putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru i Hnk Mostar
- e-mailom: [email protected]