PRAVOVREMENA INTERVENCIJA Manji požar na Aveniji zaprijetio montažnom objektu

Vatrogasci intervencija Avenija
Hercegovina.info

Danas oko 10:35 sati u dvorištu Ekonomske škole na Aveniji u Mostaru došlo je do manjeg požara koji je zahvatio lišće i travu.

Na mjestu događaja intervenirali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar koji su požar lokalizirali i ugasili.

Požar koji je zahvatio lišće zaprijetio je i montažnom objektu u blizini. Također, ustanovljeno je da je uslijed požara došlo do pucanja vodovodne cijevi, potvrđeno je za Hercegovina.info iz PVP Mostar.

Iz ove postrojbe potvrđeno je također, da je požar koji je izbio jutros u 6:15 sati na lokalitetu Podveležja i Fortice, stavljen pod kontrolu i ugašen. Navedeno je da je požar na tom području bio aktivan na tri lokacije.

Vatrogasci intervencija Avenija

Inače, u proteklih 24 sata, mostarski vatrogasci su intervenirali i u Miljkovićima (u petak od 15:15 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje, Opinama (od 15:35 sati) gdje je gorio otpad, a intervenirali su i na deaktivaciji protupožarnog alarma u hotelu 'Starmo' (od 10:05 sati).

Vatrogasci Čapljine su u petak intervenirali na Adi (od 10:30 sati) gdje je gorio otpad, te u Prćavcima (od 17:10 sati) gdje je gorjela trava i raslinje. Intervenirali su i u Doljanima (od 14:30 sati) gdje su pomogli pri unošenju nepokretne osobe u kuću.

U Tasovčićima su (od 16:30 sati) radili na uklanjanju srušenog stabla sa prometnice, dok su u Klepcima (od 22:40 sati) pomogli u izvlačenju osobe iz vozila nakon prometne nesreće.