Poznatom glumcu u Mostaru demoliran automobil

Sergej Trifunović oštećeni automobil
Avaz

Glumcu Sergeju Trifunoviću, Mostarcu s beogradskom adresom, koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu nepoznate osobe su, najvjerojatnije, tijekom prethodne noći demolirale automobil koji se nalazio na parkingu u Ulici biskupa Buconjića u naselju Vatikan, piše 'Dnevni avaz'.

"Došao sam u svoj Mostar i evo netko je to vandalizirao, isjekao mi gumu, razbio šajbu i pocijepao krov nožem. Ovo su vjerojatno navijači Zrinjskog ili tko zna šta je to u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21. stoljeću

Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkriran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske pločice nikoga nisu iritirale, da je ovo vjerojatno na relaciji Velež - Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak", rekao je Trifunović za 'Avaz'.

Upitan šta dalje odgovorio je: "Ništa, mijenjati gumu, tražiti šajbu". Trifunović, inače od srijede boravi kod obitelji Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga. Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

"Mislim da nitko od srijede i nije uočio da je to njegov automobil, tek jučer poslijepodne dok smo šetali i sigurna sam da je netko nešto vidio, ali nitko neće ništa da kaže. Nije uredu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome tko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim pločicama", rekla je ona.

Očevid su na mjestu događaja obavili pripadnici Policijske uprave Mostar.

Podsjetimo, prije točno dvije godine Trifunović je na društvenim mrežama nakon što je obišao stadion pod Bijelim Brijegom objavio fotografiju uz koju je napisao: "Ulaz na jednu Veležovu tribinu. Moje djetinjstvo. Mostar u srcu, Velež do groba".