POWER projekt je poticaj za osobe s invaliditetom ali i za cijelu društvenu zajednicu

projekt POWER

Za ovakva djela ljudi imaju samo riječi hvale i oduševljena da još uvijek postoje korporacije, tvrtke i udruge koje se bave svojim društvom i sudjeluju u poboljšanju istoga.
"Što se tiče samoga projekta Power, moramo posebno pohvaliti Zlatka Malića i Ceciliju Petrović kao koordinatore projekta, te Caritas BIH koji strpljivo radi na realizaciji projekta zapošljavanja osoba s invaliditetom na godinu dana. Zahvaljujući njihovoj proaktivnosti i želji došli smo u situaciju da i naš Arena Sport centar postane partner, odnosno poslodavac u ovome projektu. Mi smo s velikim zadovoljstvom prihvatili i nadamo se da ćemo i u budućnosti biti u mogućnosti sudjelovati u ovakvim i sličnim projektima. Ovaj projekt je iz naše perspektive, a vjerujemo i iz perspektive osoba koje su zaposlene u okviru ovoga projekta, od velike važnosti za nas i njih ali i poticaj za ukupnu društvenu zajednicu." priopćili su iz Arena Sport Centra.

Jedna od osoba koja je dobila pripravnički angažman Tomislav Lončar, zahvalio je direktoru Areni sport centra Ivici Džidiću i mentoru Marinu Čuljku, te je istaknuo zahvalnost na prilici i znanju koje mu je pruženo.

Projekt je dobio samo pozitivne reakcije, te zbog skromnosti sudionika to im je jedini potreban poklon i motivacija.

Dora Bilan