FOTO/VIDEO  POGLEDAJTE Laka napravio ludilo u središtu Mostara

Koncert Laka OKC Abrašević
Hercegovina.info

U okviru programa 'Open city Mostar' kojeg je pokrenula Mostar rock škola, Klub 27 i Grad Mostar uz podršku Ureda Europske unije u BiH, održan je koncert Elvira Lakovića Lake. Njemu se na sceni kao i uvijek pridružila sestra Mirela, te prateći bend.

Koncert je održan u prostoru OKC 'Abrašević' uz prisustvo brojne publike. Laka je otpjevao svima dobro znane hitove 'Pokušaj' (pjesma s kojom je nastupio na Eurosongu predstavljajući BiH), 'Ja sam mor'o', 'Međed', 'Malokrvna', 'Brko' i druge.

Sadržaj se učitava...

Večer prije Lake, na istom mjestu nastupio je bend 'Justin's Johnson'. Već večeras u okviru istog programa, na pozornici ispred hamama u Starom gradu nastupit će 'Who see' koji su širokim masama poznati po singlovima 'Đe se kupaš', 'Nemam ti kad', 'Nije preša', 'Naselje' i druge.

Također, organizatori najavljuju i samostalni koncert Tonči Huljića i 'Madre badessa', a koji će se održati 11. rujna na 'Kantarevcu. Ulaz na sve koncerte je besplatan. Treba napomenuti da gotovo svaku večer publika može uživati u izvedbama lokalnih glazbenika na dvije pozornice - u šetalištu (od 20 sati), te ispred hamama u Starom gradu (od 22 sata).

Osim glazbenog dijela, 'Open city Mostar' sadrži i različite radionice, predavanja, predstave. U okviru istog programa održan je i Mostar summer fest, trenutno se održava Street art festival, a u planu je i održavanje Mostar blues i rock festivala koji će biti upriličen na 'Kantarevcu' 17. i 18.9., a ulaz će obje večeri biti besplatan.