FOTO  Podijeljene fotografije ljubavi u gradu Mostaru

Podijeljene fotografije ljubavi u gradu Mostaru
Hercegovina.info

Članovi Budi Muško Kluba Mostar i volonteri organizacije Youth Power organizirali su uličnu akciju povodom Svjetskog dana zaljubljenih gdje su na ulicama grada Mostara dijelili čokoladice u obliku srca, fotografirali se s građanima, dijelili polaroid fotografije i poruke koje promoviraju iskazivanje emocija i ljubavi.

Cilj akcije je bio podijeliti 100 čokoladica i fotografija i podsjetiti građane da se trebamo voljeti bez obzira na naše različitosti.

Akcija se provodila u poslijepodnevnim satima. Bez obzira na jaku kišu, volonteri su uspješno završili akciju i podijelili preko 100 čokoladica i fotografija. Šetali su ulicama grada i razgovarali s građanima gdje su međusobno širili pozitivne informacije što je izazvalo zadovoljstvo kod ljudi.

Aktivnost je realizirana u okviru projekta Inicijativa mladića II (YMI - Young Men Initiative) : “Promoviranje zdravijih životnih stilova među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa II”, koji je podržava Vlade Švicarske, OAK Fondacija, Austrijska razvojna agencija i CARE International Bosna i Hercegovina.