Petnaesti po redu FIT Coding Challenge u Mostaru

Petnaesti po redu FIT Coding Challenge u Mostaru
Facebook

Petnaesti po redu FIT Coding Challenge će se održati 03. i 04. lipnja 2022. godine, na Fakultetu informacijskih tehnologija, Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru. Kao i do sada, studenti/učenici imat će priliku da se natječu u četiri kategorije, a to su:
 
-Programerski izazov,
-Programiranje igara,
-Inovacijski izazov i smart solutions,
-Cyber Security.

FIT CC će ponuditi svim posjetiteljima i tri tribine gdje mogu direktno od poslodavaca (sponzora natjecanja) čuti iskustva iz realnog radnog okruženja, a teme tribina su:


-IT i globalna ekonomija, A day in a life of crypto currency,
-Tržište radne snage u BiH IT sektoru
-Globalni trendovi u IT-u: što su najtraženije specijalizacije budućnosti i što su globalni poslovi budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U sklopu FIT CC-a će se održati i mini sajam zapošljavanja, gdje će se sponzori natjecanja predstaviti sudionicima, a sudionici mogu svoj CV ostaviti kod onih tvrtki koje ih najviše zanimaju. Natjecatelje očekuju vrijedne nagrade, kao i poklon dobrodošlice. Sponzori ovogodišnjeg natjecanja su: Additiv, Evoila Bosnia, ITO, Zendev, Virgin pulse, Walter code, Infobip, Comtrade, Ministry of programming, Zira, Atlant, Mistralm Evona, Cor-Net, Infigo, QSD, Symphony, Softray solutions, Axess Group, Hera, Authority Partners, King ICT, Propeller, Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, CodeChef.