FOTO  OSVAJANJE PRIZNANJA Mostarski klubovi osvojili crnogorski plesni podij

OSVAJANJE PRIZNANJA Mostarski klubovi osvojili crnogorski plesni podij
P.S. Mo Stars

Plesni studio 'Mo Stars' je proteklog vikenda nastupio na međunarodnom plesnom natjecanju 'Mediteran best dance' u Baru (Crna Gora). Na ovom natjecanju 'Mo Stars' je nastupio u juniorskom sastavu i predstavili su se sa devet koreografija (solo, duo, grupa i formacija).

Plesači ovog kluba su osvojili pet prvih mjesta, dva druga i jedno treće mjesto.

Iz mostarskog kluba ne kriju oduševljenje organiziranim natjecanjem koje je bilo na velikom nivou kako organizacijski, tako i natjecateljski. Ovu priliku članice PS 'Mo Stars' su iskoristili i za mini ljetovanje, budući da su već sredinom prošlog tjedna otišli u Bar. To je bila i mala nagrada za članice kluba koje su proteklu sezonu ostvarilvale vrlo dobre rezultate na natjecanjima u BiH i inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesno natjecanje organizirao je plesni studio 'Habanera', a sve je održano u dvorani Topolica. Inače, ovim natjecanjem PS 'Mo Stars' je zaključio vrlo uspješnu natjecateljsku sezonu.

Osim 'Mo Starsa' na ovom natjecanju Mostar su predstavljali i članovi Plesnog studija 'B-dance'. Oni su se natjecali sa četiri koreografije u kategoriji street show i break dance (osvojili su 1. mjesto street show grupa djeca 'Tik tok'; 1. mjesto street show grupa juniori 'Generation Z'; 1.    mjesto Break dance grupa juniori 'Bboys' i 1. mjesto street show formacija odrasli 'Basketball').

"Ovi uspjesi na internacionalnom natjecanju u Baru veliko su priznanje za naš klub, ali i odličan završetak ove plesne sezone na koju smo iznimno ponosni jer su iza nas brojni uspješni projekti", navedeno je između ostaloga iz ovog kluba.