FOTO  OSVAJANJE PRIZNANJA Mostarski klubovi osvojili crnogorski plesni podij

Mo Stars u Crnoj Gori
P.S. Mo Stars

Plesni studio 'Mo Stars' je proteklog vikenda nastupio na međunarodnom plesnom natjecanju 'Mediteran best dance' u Baru (Crna Gora). Na ovom natjecanju 'Mo Stars' je nastupio u juniorskom sastavu i predstavili su se sa devet koreografija (solo, duo, grupa i formacija).

Plesači ovog kluba su osvojili pet prvih mjesta, dva druga i jedno treće mjesto.

Iz mostarskog kluba ne kriju oduševljenje organiziranim natjecanjem koje je bilo na velikom nivou kako organizacijski, tako i natjecateljski. Ovu priliku članice PS 'Mo Stars' su iskoristili i za mini ljetovanje, budući da su već sredinom prošlog tjedna otišli u Bar. To je bila i mala nagrada za članice kluba koje su proteklu sezonu ostvarilvale vrlo dobre rezultate na natjecanjima u BiH i inozemstvu.

Plesno natjecanje organizirao je plesni studio 'Habanera', a sve je održano u dvorani Topolica. Inače, ovim natjecanjem PS 'Mo Stars' je zaključio vrlo uspješnu natjecateljsku sezonu.

Osim 'Mo Starsa' na ovom natjecanju Mostar su predstavljali i članovi Plesnog studija 'B-dance'. Oni su se natjecali sa četiri koreografije u kategoriji street show i break dance (osvojili su 1. mjesto street show grupa djeca 'Tik tok'; 1. mjesto street show grupa juniori 'Generation Z'; 1.    mjesto Break dance grupa juniori 'Bboys' i 1. mjesto street show formacija odrasli 'Basketball').

"Ovi uspjesi na internacionalnom natjecanju u Baru veliko su priznanje za naš klub, ali i odličan završetak ove plesne sezone na koju smo iznimno ponosni jer su iza nas brojni uspješni projekti", navedeno je između ostaloga iz ovog kluba.