Odgođen Mostar Summer Fest, poznat novi datum održavanja

Mostar Summer Fest
MSF / Facebook

Osmo izdanje Mostar Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

"Iako je ovogodišnji program festivala naišao na najpozitivnije reakcije i s nestrpljenjem smo ga iščekivali, kao i naša publika i izvođači, nažalost, festival nije moguće realizirati u planiranom vremenu, odnosno 25., 26. i 27. 6. 2020. godine. Mostar Summer Fest odgođen je za 2021. godinu, odnosno za 24., 25. i 26. 6. 2021. godine, a kupljene ulaznice vrijede za to izdanje festivala", poručili su organizatori.

Svi oni koji žele vratiti ulaznice i dobiti novac natrag, to mogu fizički učiniti u Mostaru uz prethodni dogovor putem naše službene Facebook stranice ili mail adrese [email protected]. Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti do 30.6.2020.

"Želimo Vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu.
Vjerujemo kako ova situacija nikom nije jednostavna, i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Mostar Summer Festu. Samo zajedno možemo pobijediti pandemiju, slijedimo preporuke, poštujmo mjere, a mi ćemo svu energiju i resurse uložiti u organizaciju Mostar Summer Festa 2021., koji će zasigurno biti festival za pamćenje", stoji u priopćenju.