NP Mostar: Repertoar za svibanj

HNK Mostar, ajmo na fuka, HNK Mostar, ajmo na fuka, HNK Mostar, ajmo na fuka, ajmo na fuka, HNK Mostar, HNK Mostar, ajmo na fuka, ajmo na fuka, HNK Mostar, HNK Mostar, ajmo na fuka, ajmo na fuka, HNK Mostar, predstava, ajmo na fuka, Mostar, Trebinje, HNK Mostar, ajmo na fuka, np mostar, np mostar
10. svibnja na XVII festivalu bh drame u Zenici, Narodno pozorište Mostar nastupit će sa predstavom „Neće biti smak svijeta", autora i reditelja Adnana Lugonića, koja je premijerno izvedena 23.03.2018. U predstavi igraju glumci : Ajla Hamzić, Dina Mušanović i Šerif Aljić, scenografiju i kostimografiju je radila Sabina Trnka.

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 11. svibnja, s početkom u 20h, odigrati će se predstava "Ajmo na fuka" autora Dragana Komadine.Prema autoru, "predstava je indiskretna posveta cijeloj jednog generaciji mladih ljudi gurnutih u rat. Oni nisu bili nikakvi genetski zločinci, niti hladnokrvne ubice. Prije velika djeca."
Iako predstava tematizira rat, ona je u svojoj biti duboko antiratna.
U predstavi igraju glumci Saša Oručević i Robert Pehar.


Na V festivalu glumca u Konjicu u natjecateljskom dijelu festivala, 12. svibnja, nastupit će i predstava Narodnog pozorišta Mostar "Neće biti smak svijeta" autora Adnana Lugonjića

18. svibnja na velikoj sceni Narodnog pozorišta očekuje nas izvedba predstave „Ne igraj na Engleze" po tekstu Vladimira Đurđevića u režiji Emira Spahića. Glumačku postavu čine: Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić.

25.svibnja na velikoj sceni Narodnog pozorišta imati ćemo priliku gledati predstavu „Šta ćemo sad" u režiji Ahmeda Imamovića, a po tekstu Branka Đurića. U predstavi igraju: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

Ulaznice za predstave koje će se igrati na sceni Narodnog pozorišta mogu se kupiti na blagajni, svakim radnim danom od 9 - 14 sati, ili rezervisati na telefon 036/ 550 - 128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e-maila: [email protected], te putem facebooka u inbox stranice Narodnog pozorišta Mostar.