NEOBIČAN OGLAS Mostarska IT tvrtka zapošljava umirovljenike

mirovine, BIH, umirovljenici, Mostar, umirovljenici, mirovine, BIH, mirovine, krizni stožer, koronavirus, umirovljenici, Mostar, stariji ljudi , izolacija, svijet, ublažavanje, djeca, umirovljenici, koronavirus, BIH, ministrica, starenje stanovništva, nsoft, posao, umirovljenici, inženjeri, mirovinski sustav, privatizacija, upozorenje, umirovljenici, radni staž , prijedlog, redovito studiranje
Ilustracija/Facebook

Mostarska IT tvrtka NSoft objavila je natječaj za posao u kojem traži umirovljene inženjere za praksu u njihovoj Stark tvornici.

Njihov zadatak će biti da u ovoj tvrtki provedu dva tjedna, svaki dan po četiri sata te da se upoznaju s procesima, uče nove tehnologije, druže s mladim inženjerima i podjele s njima svoje priče, savjete i ideje.

"Naš STARK se već punih šest godina bavi proizvodnjom terminala i mobilnih kioska te su svoje proizvode već isporučili u 19 zemalja. Svijet prepoznaje kvalitetu koji se stvara u maloj tvornici na Bišću polju što broj narudžbi potvrđuje iz dana u dana. S obzirom da rastemo želimo čuti iskustva i savjete onih koji su već iz Mostara proizvodili za inozemstvo, navode iz N-Softa.

"Tražimo umirovljene inženjere, one koji su radili u proizvodnim pogonima i svojim savjetima rješavali iz pika poteškoće na koje su nailazili. Žene i muškarce koji su unaprjeđivali radne i proizvodne procese mostarskih giganta. Prijavit se mogu svi koji su se prepoznali u prethodnim redovima. Bivši inženjeri ili poslovođe bilo kojih tvrtki u kojima se proizvodilo", navode.

Umirovljenim inženjerima osiguran će biti prijevoz, značajna novčana naknada, topli obrok, kao i šansa da se prisjete mladosti. Cijeli oglas možete vidjeti OVDJE.