FOTO  Ne propuste 'Obično veče' s Gutovićem u Kosači

milan lane gutovic

... u Mostaru u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Mostarskoj publici će se predstaviti sa hit komedijom "Obično veče", s početkom u 20 sati.
Predstava „Obično veče" je stand up komedija tijekom koje Milan Lane Gutović priča s publikom o životnim zgodama i nezgodama na način koji publiku tjera na suze od smjeha.

Glumac Gutović jedan je od najpopularnijih glumaca na našim prostorima i dobitnik je mnogih priznanja za svoj kazališni, filmski i televizijski rad. Igrana je od Moskve, Londona i Pekinga sve do njujorškog Broadwaya; obišla je sve kontinente i mnoge države svijeta, a status kultne predstave zadržala je više od jednog desetljeća.

Gutović na jedinstven način govori o sebi i komentira aktualne društvene teme, poput politike, ljubavnih problema i muško-ženskih odnosa.

Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i režiser, potrudiće se da svojim specifičnim humorom oraspoloži i nasmije publiku.

Ne propustite jedinstvenu priliku nasmijati se do suza neponovljivim dogodovštinama i humoru jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Kabaretska predstava Obično veče traje 70 minuta i pravi je one man show.

Ulaznice uskoro u prodaji na blagajni Kosače.