NATJECANJE Mostar će na dva dana biti središte plesa

Mo Stars Mediteran open dance 2023

Mostar će po četvrti put biti centar plesno - sportske manifestacije pod nazivom 'IV Internacionalni plesni festival Mo Stars Mediteran open dance 2023', a koji će se održati 20.5.2023. (subota), te 21.5.2023. godine (nedjelja) u SRC 'Midhad Hujdur Hujka' s početkom u 10 sati sa svečanim defileom.

Manifestacija će trajati dva dana i okupit će oko 2000 plesača iz cijele Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, a u iščekivanju smo odgovora od predstvanika Bugarske, Austrije i Italije.

Organizator ove manifestacije je Plesni studio 'Mo Stars' uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ, Sportskog saveza Grada Mostara, Centra za kulturu Mostar i Grada Mostara. Jedan od medijskih sponzora je i Hercegovina.info.

Mo Stars Mediteran open dance 2023

Podršku su nam pružile mnoge ekonomske jedinice kao što je BH Telecom, ali i manje gospodarsko - ekonomske snage koje su svojim proizvodima specifičnima za područje Mostara i Hercegovine, uveličali specijalne nagrade. Naime svi sudionici će dobiti poklone od sponzora.

Na dvodnevnom plesnom repertoaru bit će odigrani i prikazani razni plesni stilovi i discipline, različitih starosnih kategorija i levela uz stručno ocjenjivanje internacionalnih sudaca.

Grad Mostar će biti višednevni centar plesne umjetnosti, sporta i kulture, ali i najbolji pokazatelj kako plesna umjetnost na čelu sa PS 'MO Stars' je jedan od najboljih ambasadora kulture, obrazovanja i sporta u našem gradu, navedenog je u priopćenju.