Nakon pisanja Hercegovine, tečajevi za sve studente ponovo dostupni

Studenski Zbor, tečajevi

Podsjećamo, nakon pisanja portala Hercegovina.info u članku u kojem je ukazano na niz nelogičnosti, prijave za tečaj su produžene na radost svih studenata Sveučilišta.

>>Tečajevi na Sveučilištu popunjeni: Svim studentima se ipak ne vraća 10KM


Kako se da vidjeti u objavi Studentskog zbora na facebook stranici, oni su studente obavijestili kako su krivo informirani te da prijave za određene tečajeve nisu bile završene o čemu smo u petak pisali.

U tu svrhu prilažemo isječak iz maila koji se automatski vraćao svim studentima koji su se htjeli prijaviti na neki od navedenih tečajeva te su im vraćali poruke sa više sreće dogodine.

U više navrata smo pokušali kontaktirati nekoga iz vodstva Zbora ali smo ostali uskraćeni za bilo kakvu izjavu.

Ali ipak smo uspjeli doći do izjave izvora bliskom Studentskom zboru:

"Nelogičan potez vodstva i koordinatora zbora da se odbijaju prijave za tečajeve jer ni mi sami nismo bili upoznati sa tom odlukom. Poznata je činjenica da se puno studenata prijavi, a ipak ne dođe na tečajeve, ali trebalo je se sačekati završetak prijava te početak tečajeva da se utvrdi točna brojka studenata. Da ne budem previše kritičan tečajevi su naravno dobra i pohvalna stvar to govori i brojka studenata koja se prijavljuje, ali problem je opet napominjem što ih se puno prijavi ali ne sudjeluju do kraja." istaknuto je za portal Hercegovina.info

HERCEGOVINA.info