Studentski zbor otvara besplatne tečajeve za sve zainteresirane

studentski zbor, tečajevi, studentski zbor, tečajevi
Prvi iskorak u ovoj odluci je svim maturantima u Gradu Mostaru ponuditi mogućnost pohađanja tečajeva subotom. Maturanti se trenutno pripremaju za maturu, pa će im dobro doći dodatno obrazovanje s područja stranih jezika, stoga im nudimo engleski, njemački, talijanski i ruski jezik. Troškove za maturante će pokriti Studentski zbor, tako da su potpuno besplatni i planirani za početak ožujka, a prijave će biti organizirane u svim školama na području Mostara. Cilj je ovakvog projekta približiti maturante Sveučilištu u Mostaru i pokazati im sve naše mogućnosti.

Druga odluka je otvaranje tečajeva za sve studente javnih i privatnih sveučilišta, ali i zainteresirane građane u Mostaru. Kako prošle, tako i ove godine imali smo mnogo upita od brojnih građana i studenata koji ne studiraju na Sveučilištu u Mostaru, a voljeli bi pohađati tečajeve. Svjesni teške situacije u Gradu Mostaru, ali i u cijeloj BiH odlučili smo pružiti mogućnost svim zainteresiranima da se uključe u naše tečajeve, koje mogu pohađati ako uplate 10 KM na račun Studentskog zbora do početka tečajeva. Naglašavamo da tom uplatom imaju mogućnost samo za tečajeve, dok studenti Sveučilišta u Mostaru imaju na raspolaganju 65 tisuća KM za brojne projekte, kuturne, športske i edukacijske sadržaje, besplatne odlaske u kazalište i brojne druge mogućnosti koje nudimo isključivo njima.

Prijave traju do 10. veljače 2018. godine u 23:59.

Više informacija o tečajevima mogu se pronaći na našoj službenoj stranici putem linka:
http://www.studentskizbor.ba/index.php/dogadaji/edukacija/item/364-tecajevi .

Studentski zbor poziva sve zainteresirane da se prijave na tečajeve, dodatno educiraju i upotpune svoje slobodno vrijeme!