Najava predstave Vanja i Sonja i Maša i još jedan na daskama HNK Mostar

hnk predstava
hnk predstava
...Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba, bit će odigrana dva puta ovaj tjedan i to u četvrtak 14.01.2016. i u petak 15.01.2016. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

Riječ je o novoj predstavi u repertoaru HNK Mostar, premijerno je izvedena u svibnju mjesecu ove godine.
„Vanja i Sonja i Maša i još jedan" djelo je američkog autora Christophera Duranga
dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine.

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre" i pokušava odgovoriti na pitanje: da li je moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija i Twittera?

U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

Cijena ulaznice je 10 KM, za učenike umirovljenike 5 KM, dok je za studente ovog puta posebna ponuda, pa tako uz kupljenu ulaznicu od 5 KM drugu dobivaju GRATIS.
Ulaznice se mogu rezervirati :
- telefonom 063 317 348
- putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK
- e-mailom: [email protected]