Nagradna igra: Vodimo vas na predstavu Hotel Plaza

premijera, np mostar, Jasna Žalica, Admir Glamočak, hotel plaza, np mostar
Dođite u petak, 2. 3. u 20 sati u Narodno pozorište Mostar i pogledajte predstavu "Hotel Plaza" Neila Simona, u režiji Admira Glamočaka, u kojoj igraju i poznati bh. glumci Jasna Žalica i Admir Glamočak. Sve se događa u jednoj noći u hotelu Plaza - tri para, tri priče o ljubavi, snovima, željama, nadama. Jesmo li mogli više, jesmo li mogli bolje, jesmo li sretni? Dođite, pogledajte, razmislite, nasmijte se i provedite sjajnu večer uz "Hotel Plaza" u Narodnom pozorištu Mostar. U predstavi igraju Jasna Žalica, Admir Glamočak, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Emir Sejfić, Fatima Kazazić i Saša Oručević. Sjajnu scenografiju i kostimografiju predstave potpisuje Amra Zulfikarpašić.
Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenici 3,50 KM.


ULAZNICE
Ulaznice za predstave u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni NPM-a od 9 - 14 sati, rezervisati na telefon 036/550-128, e- mail: [email protected] ili porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan održavanja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Naš portal vodi dvoje najsretnijih čitatelja na predstavu. Dovoljno je na mail [email protected] poslati ime i prezime te napisati NP Mostar i dvoje čitatelja će dobiti po 2 ulaznice za sutrašnju predstavu.